Number Nine startede i København 2015, i en lille pop up shop på Studiestræde nr 9, heraf opstår navnet Number Nine. Efter et lille halvt år som pop up shop, valgte vi at flytte butikken permanent til Skagen.

Vi vælger med nøjagtighed og præcision af hvad vi mener er mest aktuelt af brands, både nationalt og internationalt indenfor mode. Vi satser på både etablerede brands, men vi sætter også en dyd i at finde nye upcoming brands, som vi mener passer ind i Number Nine universet. Hos Number Nine sikrer vi os, at altid finde de nyeste og lækreste produkter inden for high-end, hvad angår nye brands og nye styles.

 

BRANDS

Anine Bing, Anine Bing Sport, Anni Lu, Arizona Love,  Axel Arigato, Basic Apparel, Blanca, Designers Remix, Faithfull The Brand, GANNI, Giaborghini, Halo, Iro, Isabel Marant Étolie, Jane Kønig, Marc Jacobs, Meotine, NINE, Norr, Phanta, Proenza Schouler White Label, Puma, RagBag Studios, Ragdoll LA, Raiine, The Garment

 

Vi bruger dagligt lang tid på at pleje og vedligeholde vores relationer til alle vores samarbejdspartnere, så når du handler hos os kan du være sikker på at tøjet er nøje udvalgt.

Vi står til rådighed med service både i vores fysiske butik i Skagen, men også online på webshoppen. Her sidder vi klar med rådgivning hvis du har spørgsmål. Vi vil sørge for den bedste service og rådgivning til dine problemstillinger. 

Find os også på instagram @Numberninestores, hvor vi dagligt viser styling og inspiration.


//Number Nine 
#Numberninestores