Refund Policy

Fortrydelse og ombytning

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Vi gør opmærksom på, at du ikke kan gøre brug af din fortrydelsesret ved at nægte modtagelse af varen - i så fald betaler du alle omkostninger i forbindelse med varens returforsendelse til Number Nine. 

Returnering

Du kan nemt og hurtigt få din retur pakkelabel hos Number Nine
Køb din retur pakkelabel her

Du har 14 dage fra modtagelse af pakken til at meddele os, at du ønsker at benytte fortrydelsesretten og derefter maks. 14 dage til at sende varen til os. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved brug af anden leverandør. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

OBS* Vi har ikke mulighed for at afhente pakker mm. som er indleveret i pakkeshops.

Alle ombytninger* og retursager behandles inden for 14 dage. Når vi modtager returvaren (eller dokumentation for, du har afsendt varen), bestræber vi os på at refundere betalingen til det benyttede betalingskort ved den oprindelige transaktion hurtigst muligt. Senest 14 dage efter vil beløbet igen stå på din konto. 

Ved ombytning såvel som returnering er du ansvarlig for, at pakken er grundigt forseglet og varen pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du hæfter således for al eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå, om varen passer samt falder i din smag. Det vil sige, at du selvfølgelig kan prøve varen på samme måde som i en fysisk butik, men altså ikke tage den i brug. Gør du dette, kan det afhængig af den forringede handelsmæssige værdi betyde, at du ved ombytning eller returnering kun kan få noget eller i værste tilfælde intet af købsbeløbet retur.

Varerne sendes retur:
Number Nine
/ MP Retail ApS
Stegholt 8a
6200 Aabenraa

*Ved ombytning betaler vi omkostninger for at du får din nye vare tilsendt igen.
   Varer undtaget fortrydelsesretten Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Den fulde købssum kan kun tilbagebetales, hvis varen tilbagesendes ubrugt eller brugt på tilsvarende måde, som det vil være muligt i en fysisk butik. Muligheden for at få den fulde købesum retur bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens handelsmæssige værdi.
 Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Den eneste omkostning du har, når du fortryder et køb, er omkostningen ved at sende varen retur til os.
Pengene udbetales ikke, hvis varen er købt med tilgodebevis eller lign. Her udstedes nyt tilgodebevis